Webinar: Informationsmøde om udbud af Konsulent Rammeaftale 2021

KOMBIT afholder webinar for alle leverandører, der er interesserede i at bistå KOMBIT med konsulentydelser.

Tid: 

30. juni 2020 - 13:00 til 14:15

Sted: 

Webinar - afvikles via Teams

Målgruppe: 

Leverandører, der er interesserede i at bistå KOMBIT med konsulentydelser.

Tilmelding: 

https://www.tilmeld.dk/konsulentrammeaftale2021

Webinaret er gratis, og leverandørerne kan tilmelde så mange deltagere, de ønsker.

Alle tilmeldte personer modtager et Teams-link og den endelige dagsorden inden informationsmødet.

KOMBIT skal sikre bedre, billigere og mere sammenhængende it-løsninger i kommunerne og er et it-fællesskab og projekthus med ansvar for mere end 30 store fælleskommunale softwareprojekter. I det arbejde har KOMBIT behov for konsulentbistand inden for flere områder, fx it-arkitekt-, it-konsulent- og testydelser, samt projektledelse.  

Hovedparten af KOMBITs nuværende Konsulent Rammeaftaler udløber i 2020 og interesserede leverandører inviteres hermed til informationsmøde vedrørende det kommende udbud. Mange af KOMBITs projekter befinder sig et andet sted end ved indgåelsen af nuværende Rammeaftale og behovet for konsulentydelser har hermed også ændret sig. Nuværende Rammeaftale (delaftale 1-4), Rammeaftale (fleksibelt ressourceindkøb) og Rammeaftale (Test manager) bliver derfor ikke genudbudt i samme form, men er revideret således at den passer med KOMBITs fremtidige behov for specialiseret konsulentbistand. Den nye rammeaftale deles i flere delaftaler til indkøb af konsulentbistand.

Udbuddet forventes at blive offentliggjort juli 2020 og forventet underskrift af ultimo 2020.

Indhold på webinaret

På informationsmødet vil KOMBIT gennemgå udformningen af den kommende Konsulent Rammeaftale, samt gennemgå udbudsprocessen og den forventede tidsplan. Som følge af Covid-19 vil informationsmødet foregå online som et webinar.

For at kunne deltage i udbud fra KOMBIT, er det et krav, at tilbudsgivere er registreret i EU-Supply CTM. Vi anbefaler, at kommende tilbudsgivere registrerer sig allerede nu. På forsiden af EU-Supply findes en Quick Guide til online registrering. Registreringen er gratis.

Spørgsmål vedr. informationsmødet kan stilles til Seniorkonsulent Carmen Woodman på ciw@kombit.dk 

 

Kontakt

Seniorkonsulent / Contract Manager
3334 9464